Tableta Lumea Povestilor Violet
elefant.ro

postheadericon Tableta Lumea Povestilor Violet

Tableta Lumea Povestilor Violet prezinta animatii distractive, povesti, muzica, jocuri, ii incurajeaza pe copii in jocul de rol, indemnandu-i sa scrie, sa trimita si sa primeasca e-mailuri, descoperind in acelasi timp lumea povestilor cu prietenii lui Scout.

Caracteristici:
Parintii pot personaliza tableta Lumea Povestilor cu numele copilului lor, cu preferintele acestuia, cu o lista preferata de redare a melodiilor, cu emailuri adaptate strict pe situatii concrete, pe care apoi copilul urmeaza sa le primeasca pe propriul sau PAD de la membrii familiei.

Parintii se pot conecta la Poteca de Invatare LeapFrog pentru a personaliza invatarea si pentru a afla diverse modalitati de joaca alaturi de copilul lor.

Cu aceasta jucarie copiii vor deprinde: aptitudini de invatare, de povestire, aptitudini fonetice, joc de rol, alfabetul.

Tableta Lumea Povestilor Violet ofera o excelenta modalitate de acomodare timpurie cu sunetele specifice limbii engleze, cu indemnuri elementare de invatare si joc, astfel incat copilului sa-i fie mult mai usor, cand va creste, sa asimileze spontan si fara efort limba engleza.

Pentru a incarca pe tableta caracteristicile personale ale copilului (nume, povesti, cantece, emailuri) este necesara conexiune la Internet.

Functioneaza cu 3 baterii AAA, incluse.

Tableta Lumea Povestilor Violet de la LeapFrog este recomandata pentru copii intre 2 si 5 ani.

    Cumpara de la: