nichiduta.ro

postheadericon Laptopuri pentru copii

NOU! Pentru ca si cei mici vor sa tina pasul cu cei mari au aparut tabletele pentru copii. Descopera noile tablete pentru copii de la LeapFrog, precum si soft-ul educational pentru tabletele LeapFrog LeapPad Explorer.


Laptopuri, laptopuri pentru copii, laptopuri de jucarie! Laptopuri pentru fetite, laptopuri pentru baieti! Laptop in limba romana, laptop in limba engleza!

Pe www.laptopuricopii.ro veti gasi o gama variata de laptopuri pentru copii. Laptopuri de jucarie cu personajele favorite: laptop Disney Cars, laptop Barbie, laptop Winnie The Pooh, laptop Spider-Man. Laptopuri pentru copii cu activitati educative si activitati distractive. Laptopuri bilingve: laptop pentru copii in limba romana si laptop pentru copii in limba engleza.

www.laptopuricopii.ro va prezinta oferta de laptouri pentru copii a celor mai cunoscute magazine online de jucarii. Cu un laptop de jucarie copii se pot distra jucand diverse jocuri distractive si educative sau ascultand si compunand muzica, dar pot invata si o multime de lucruri noi, de la scrierea cifrelor si literelor pana la notiuni elemnentare de matematica (adunare, scadere, etc) si formarea cuvintelor. Laptopurile
pentru copii permit micutilor deprinderea primelor elemente de vocabular si a primelor notiuni de logica.

Copii se pot distra facand karaoke pe cantecele lor preferate, iar cei mai creativi micuti pot folosi laptopul de jucarie pentru a desena.

De asemenea pot invata primele cuvinte si propozitii in engleza, germana sau franceza.

Laptopuri si tablete pentru copii

Laptop Barbie


Laptop-Barbie-15-Activitati

Cumpara de la:

ideal bebe

Laptop copii


Laptop-copii

Cumpara de la:

nichiduta

Laptop Scout


leapfrog laptop scout

Cumpara de la:

dinoland

Laptop Scout


leapfrog laptop scout violet

Cumpara de la:

bestkids

Laptop Robotop


d-toys laptop Robotop

Cumpara de la:

bestkids

Laptop Profitech


d-toys laptop Profitech

Cumpara de la:

bestkids

Laptop Minnie


clementoni laptop Minnie

Cumpara de la:

dinoland